Toptube Video Search Engine



Title:DekatMic [E18:PART 1] WUJUD KE Work Life Balance sebenarnya? Atau hanya MITOS!?
Duration:35:12
Viewed:4,420
Published:04-06-2024
Source:Youtube

Work life balance selalu menjadi topik yang sering menjadi perbualan dalam masyarakat kita. Penting ke work life balance dalam kehidupan ni? Wujud ke kan? Jadi, podcast kali ini kita jemput guest yang berkongsi pengalaman kehidupan beliau dengan kerjanya. Berkongsi dari segi macam mana untuk seimbangkan kehidupan dan kerja kita ni. Kalau kita asyik kerja sahaja, benda yang buruk pun boleh berlaku tau tanpa kita sedar. Nak seimbangkan kedua ni bukan mudah, sometime ada halangan yang tak dapat kita nak elakkan yang menyebabkan jadi tak seimbang. So, jom kita dengar perkongsian dari guest kita ni. Guest: Fifi Natasya | Host: Azra Azmi & Naqib Azfar #podcast #dekatmic #worklifebalance Kesemua episode penuh podcast DekatMic ada di sini🎙️ ➜ https://www.youtube.com/@DekatMic ➜ https://open.spotify.com/show/6UzTB0AJkQ5Sg6OIIsrgmg Ikuti kami di semua media sosial📱 ➜ https://www.tiktok.com/@dekatmic ➜ https://www.instagram.com/dekatmic/ ➜ https://twitter.com/DekatMic ➜ https://www.facebook.com/dekatmic ➜ https://t.me/DekatMic Business or marketing enquiries 📧 ➜ collab@dekatmic.com Timestamp⏱️ 00:00 Intro 03:10 Berapa lamakah sudah menjadi seorang peguam? 08:05 Pergi bercuti tetapi masih lagi dalam keadaan stress? 14:04 Selepas menghidap kanser, bagaimana hendak mengimbang kerja dan hidup? 22:03 Kenapa orang lain susah ingin capai keseimbangan kerja dan hidup? 26:25 Bagaimana hendak pastikan pekerja ada keseimbangan kerja dan hidup? 28:04 Adakah Malaysia mampu untuk mencapai hanya 4 hari sahaja bekerja? MAKI HAMUN Perkara BIASA! USAHAWAN Kena ALERT! EP.17 PART 2 DekatMic disini!🍿 ➜ https://youtu.be/I1Mx-nb8Bro?si=bZNgz3sA3EM0Rz4o DISCLAIMER / PENAFIAN⚠️ Video yang dihasilkan adalah sepenuhnya pendapat peribadi penyampai dan tidak mewakili mana-mana pihak.



SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :