Toptube Video Search Engine



Title:JALAN JALAN THAILAND DENGAN KERETA SENDIRI 2022 | Travel VLOG | Hatyai Songkla Padang Besar Malaysia
Duration:46:01
Viewed:20,448
Published:28-06-2022
Source:Youtube

KALI NI KAMI BUKAN CAMPING, TAPI KAMI JALAN JALAN THAILAND… Baru baru ni kebetulan kami balik kampung di Perlis kebetulan jugak Kementerian Kesihatan Thailand announced yang nak masuk ke sana tak perlu buat PCR test dan quarantine dah. Banyak kebetulan disitu… Kami pun terus try buat documentation untuk masuk ke Thailand sebab kebetulan grant kereta ada dalam kereta dah… Alhamdulillah semua berjalan lancar dan kami berjaya masuk. Harap hampa enjoy video ni dan dapat banyak info daripada edisi #travelvlog kami kali ni. Kalau ada soalan dan cadangan jemput comment dibawah. Selamat menonton ! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Tempat tempat yang sempat kami singgah kali ni: Greenway Night Market: https://g.page/GreenwayNightMarket?share Hotel Grand Plaza: https://goo.gl/maps/51QZs8zQTHnwTP6j6 Kim Yong Market: https://goo.gl/maps/tomrtoR5mCN3kHyz6 Samila Beach: https://goo.gl/maps/L3cMCiosYj4bUtC57 Hatyai Municipal Park: https://goo.gl/maps/mSt69qty4opth5ug6 Central Festival Mall: https://goo.gl/maps/nUyfWXwbqYjGUTE79 ASEAN Nigh Bazaar: https://goo.gl/maps/Hi4DQwa5Z1KiiEjb7 Medi: https://www.instagram.com/hamdietr/ Fafa: https://www.instagram.com/fafathonah/ Email: mhamdi.rahim@gmail.com ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Peralatan camping: From Lazada / Shopee Quechua Fresh&Black 2 Seconds : https://invol.co/cl9aa8i Flysheet 300cm x 600cm Bluefield : https://invol.co/cl9aalh Groundsheet : https://invol.co/cl9aanz Meja camping + kerusi : https://invol.co/cl9aaq1 Kerusi camping decathlon : https://invol.co/cl9aasd Meja lipat aluminum : https://invol.co/cl9ab5x Pole flysheet : https://invol.co/cl9aav9 Lampu Naturehike : https://invol.co/cl9aaxt Tilam angin Naturehike: https://invol.co/cl9abhz Lampu LED : https://invol.co/cl9aaze Lampu kelip2 : https://invol.co/cl9abcf Wagon Naturehike : https://invol.co/cl9ab0q Outdoor camping hanger : https://invol.co/cl9abap Stove : https://invol.co/cl9abdp Mini stove : https://invol.co/cl9abe1 Drinking water container : https://invol.co/cl9ad31 Peralatan video: Zhiyun Smooth XS Gimbal : https://invol.co/cl9abql Zity Phone Tripod Stand: https://invol.co/cl9abui Lavalier Wireless Microphone : https://invol.co/cl9abtb ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Terima kasih kerana sentiasa menonton dan jumpa lagi di video seterusnya. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ #travel #vlog #thailand #hatyai #malaysia #cuticutimalaysia #campingmalaysia



SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :