Toptube Video Search Engine



Title:PUBG Logic | Parody
Duration:07:02
Viewed:2,695,869
Published:12-07-2018
Source:Youtube

Khas untuk korang yang minat gila game PUBG ni, haaa kami siap buat parody lagi sebab admin nampak ramai followers MTAS ni minat main game PUBG ni kan. Kami kat sini pun kekadang main secara berjemaah 😂 Kalau korang perhati semua elemen dalam video ni dari segi set lokasi, wardrobe, props, vfx semua on point sama macam dalam game. Nak bagi korang lebih feel bila layan video ni. Kah kah Angkat tangan siapa yang boleh relate? 🙋‍♂️ Follow team kami @elyashazard @azfarhamdii @ulwanmokhtar @annesam_ @qama_qama @inderawasih @cikazme di instagram ---------- Official Facebook Page: https://www.facebook.com/MTASproduction Official Twitter : https://twitter.com/all_shared Instagram : http://instagram.com/mtasproduction



SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :