Toptube Video Search Engine



Title:ABIEL JATNIKA - MIHAPE ( OFFICIAL MUSIC VIDEO )
Duration:05:25
Viewed:2,486,274
Published:04-03-2023
Source:Youtube

MIHAPE Voc : Abiel Jatnika Cipt : Hany Jatnika Arrs : Rifaldi Ipey Video : Antari Prod Studio : Biels Records Lokasi : Batu Pineus Riverside Guitar : Kenzi Contact Management for Job : 081324348900 Abiel Jatnika Official Mihape ( Lirik ) Mega nu geuneuk maleukmeuk Jeung kulawu ngawagut teu puguh laku Hiliwir angin ti lamping Nambah Kingkin sumarambah ka ieu diri Japati oge lir sudah hibeur tapi moal lali nepungan jangjina Sanajan kieu jadina cinta urang papisah ditengah jalan Teupi ka kieu buktina deudeuh urang ayena teu bisa manjang Lain kahayang - lain kahayang diri tumarima geus gurat kuduna Reff : Mihape ieu cinta ulah arek disapirakeun Mihape ieu tersna ulah arek di geugeuleuh Ngan ukur anjeun saukur anjeun nubaris anteung tina lamunan Sanajan anggang taya laksana diri teuteup kumatik ka asih mimiti Sanajan kieu jadina cinta urang papisah ditengah jalan Teupi ka kieu buktina deudeuh urang ayena teu bisa manjang Lain kahayang - lain kahayang diri tumarima geus gurat kuduna Reff : Mihape ieu cinta ulah arek disapirakeun Mihape ieu tersna ulah arek di geugeuleuh Ngan ukur anjeun saukur anjeun nubaris anteung tina lamunan Sanajan anggang taya laksana diri teuteup kumatik ka asih mimiti © 2023 Abiel Jatnika Official #abieljatnika #abieljatnikaofficial #mihape



SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :