Toptube Video Search Engine



Title:Julia Vio - Konco Mesra (Nella Kharisma) I Acoustic Version
Duration:04:50
Viewed:0
Published:19-03-2021
Source:Youtube

Julia Vio - Konco Mesra (Nella Kharisma) I Acoustic Version Songwriter : R Husin Albana Lyric: Yen tak sawang sorote mripatmu Jane ku ngerti ono ati sliramu Nanging onone mung sewates konco Podo ra wanine ngungkapke tresno Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu Terpampang gambar waru ning atimu Nganti kapan abot iku ora mok dukung Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang Ini semua karena hubungan pertemanan Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan Adem panas awakku gara-gara kamu Nyibakke atiku, gati menyang aku Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu Tansah nyoto keroso konco dadi tresno Nggereges awakku naliko mepet sliramu Mung tak sawang esemmu sumebyar neng atiku Bingung rasane atiku kepiye nyikapi Biyene konco suwi sak iki tak tresnani Yen tak sawang sorote mripatmu Jane ku ngerti ono ati sliramu Nanging onone mung sewates konco Podo ra wanine ngungkapke tresno Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu Terpampang gambar waru ning atimu Nganti kapan abot iku ora mok dukung Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang Ini semua karena hubungan pertemanan Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan Adem panas awakku gara-gara kamu Nyibakke atiku, gati menyang aku Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu Tansah nyoto keroso konco dadi tresno Nggereges awakku naliko mepet sliramu Mung tak sawang esemmu sumebyar neng atiku Bingung rasane atiku kepiye nyikapi Biyene konco suwi sak iki tak tresnani Yen tak sawang sorote mripatmu Jane ku ngerti ono ati sliramu Nanging onone mung sewates konco Podo ra wanine ngungkapke tresno Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu Terpampang gambar waru ning atimu Nganti kapan abot iku ora mok dukung Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta Yen tak sawang sorote mripatmu Jane ku ngerti ono ati sliramu Nanging onone mung sewates konco Podo ra wanine ngungkapke tresno Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu Terpampang gambar waru ning atimu Nganti kapan abot iku ora mok dukung Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta #juliavio‚Äč‚Äč #koncomesra #nella kharisma



SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :