Toptube Video Search Engine



Title:NINGGAL KATRESNAN - DHIMAS TEDJO Ft ELISHA ORCARUS || LIVE CAMPURSARI PENDOPO KANG TEDJO 25/6/2023
Duration:09:40
Viewed:3,220,509
Published:12-07-2023
Source:Youtube

Lagu : Ninggal Katresnan Vocal: Dhimas Tedjo Feat Elisha Orcarus Musik: SRGK Campursari Pendopo Kang Tedjo Video by : SP Production Digital Video Shooting Live Dokumentasi Tasyakuran Walimatul Ursy "Nisa & Nandi". Kalikotes, Semin, Gunungkidul 25 Juni 2023 Ninggal Katresnan Lirik Nangis sak jroning atiku Naliko sliramu ninggal aku Opo sliramu ra kroso Aku kudu sambat karo sopo Tak suwun rino lan wengi Mugo-mugo Gusti ngijabahi Suk kapan anggonmu bali Biso kumpul koyo duk ing uni Tahunono windonono Tak enteni ing pucuk ing tresno Balung nongko bebasane Mung katon-katon sliramu wae Ojo lali pawelingku Ugemono kang mas janji-janjimu Aku kang setiyo satuhu Tak enteni nganti sak elingmu #NINGGALKATRESNAN #DHIMASTEDJO #ELISHAORCARUS #SUARAVIDPRESENT ---------------------------------------------------- Official Partner Of Pendopo Kang Tedjo Youtube Official SuaraVid Present : https://www.youtube.com/suaravidpresent Instagram Official SuaraVid Present : https://www.instagram.com/suaravidpresent/ ---------------------------------------------------- Instagram Official Dhimas Tedjo Blangkon : https://www.instagram.com/dhimasblangkonjogja/ Instagram Official Management Dhimas Tedjo Blangkon : https://www.instagram.com/dhimastedjo_entertainment/ @SP Production 2023 @SuaraVid Present 2023



SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :