Toptube Video Search Engine



Title:RONDO KEMPLING - DHIMAS TEDJO Ft ELISHA ORCARUS || SRGK CAMPURSARI PENDOPO KANG TEDJO 25/6/2023
Duration:09:09
Viewed:315,100
Published:28-07-2023
Source:Youtube

Lagu : Rondo Kempling Vocal: Dhimas Tedjo Ft Elisha Orcarus Musik: SRGK Campursari Pendopo Kang Tedjo Video by : SP Production Digital Video Shooting Live Dokumentasi Tasyakuran Walimatul Ursy "Nisa & Nandi". Kalikotes, Semin, Gunungkidul 25 Juni 2023 Rondo Kempling Lirik Tindak pundi, mbak au, badhe tindak pundi? Dingaren tindak wae ora numpak taksi Dhewean opo ora wedi? Timbang nganggur kulo gelem ngancani Keleresan, mas, alias kebetulan Blanjani kathah rodo kabotan Yeh purun, mas, enggal-enggal ngrencangi Tekan ngomah mangke kulo opahi E-e tobil, wong golek momongan Niki blonjo nopo mbakyu badhe pindahan Ampun gelo, mas, sampeyan ampun kuciwo Kulo rondho anyaran ditinggal lungo Awan-awan lungo blonjo ning pasar pahing Prawan rondo kanggoku ora patek penting Ning Semarang, mas, tuku gelang opo anting-anting Jo semelang , yo ben rondho dijamin kempling #RONDOKEMPLING #DHIMASTEDJO #ELISHAORCARUS #SRGKCAMPURSRAI ---------------------------------------------------- Official Partner Of Pendopo Kang Tedjo Youtube Official SuaraVid Present : https://www.youtube.com/suaravidpresent Instagram Official SuaraVid Present : https://www.instagram.com/suaravidpresent/ ---------------------------------------------------- Instagram Official Dhimas Tedjo Blangkon : https://www.instagram.com/dhimasblangkonjogja/ Instagram Official Management Dhimas Tedjo Blangkon : https://www.instagram.com/dhimastedjo_entertainment/ @SP Production 2023 @SuaraVid Present 2023



SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :