Toptube Video Search Engine



Title:Arya Galih Feat. Shinta Arsinta - LESTARI | Rasa tresna kang sejati manggiha lestari
Duration:05:15
Viewed:3,740,698
Published:10-06-2024
Source:Youtube

Lestari - Shinta Arsinta feat Arya Galih Title : Lestari Artis : Shinta Arsinta feat Arya Galih Songwriter : Dru Wendra Wedhatama & Vitto Fernanda Lirik : Sang dewi katon nglamlami Ambabar wewangi semi Arum kembange melathi Dhasar wulane ndadari Wong bagus setya rumeksa nala Sasat abyoring kartika Kadya puspita ing nendra Hanjangkepi tresna Rasa tresna kang sejati manggiha lestari Angidung tembang suci Nyengsemi sakjroning sepi Cahyamu amadhangi saratri Dadya kembange ati Angen-angenku lelana tawang Mideri tanpa wangenan Lumaku nembus marang kabagyan Banget manis sinawang Wong bagus setya rumeksa nala Sasat abyoring kartika Kadya puspita ing nendra Hanjangkepi tresna Rasa tresna kang sejati manggiha lestari Angidung tembang suci Nyengsemi sakjroning sepi Cahyamu amadhangi saratri Dadya kembange ati Rasa tresna kang sejati manggiha lestari Angidung tembang suci Nyengsemi sakjroning sepi Cahyamu amadhangi saratri Dadya kembange ati Angen-angenku lelana tawang Mideri tanpa wangenan Lumaku nembus marang kabagyan Banget manis sinawang Wong manis sing tak sayang Copyright © 2024 Indodangdut Digital All rights reserved #AryaGalih #Lestari #ShintaArsinta #IndodangdutDigital ============================= Licensed to YouTube by IDE (Music) This channel & Video optimized by IDE Optimization License your music here: https://smarturl.id/idemusic Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize



SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :