Toptube Video Search Engine



Title:Niken Salindri - SELENDANG BIRU KOPLO ( yen koe jalok lebeh )Campursari koplo VIRAL TIKTOK
Duration:01:11:28
Viewed:530,509
Published:09-05-2024
Source:Youtube

Niken Salindry - SELENDANG BIRU KOPLO l Campursari koplo VIRAL TIKTOK SUMBER @kembarmusicdigital dafatr lagu : Niken Salindry - SELENDANG BIRU (Official Music Video ANEKA SAFARI) https://www.youtube.com/watch?v=5VRytHQ6xN8 Niken Salindry - Cinta Bojone Uwong HE HE HA HA - Iming Iming (Official Music Video ANEKA SAFARI) https://www.youtube.com/watch?v=dlwsgE_TdF4 Niken Salindry - Lamunan - Kembar Campursari (Official Music Video) Pindha samudra pasang https://www.youtube.com/watch?v=toyIRrgV5U0 Niken Salindry - Orang Yang Salah - Kembar Campursari (Official Music Video) Ku Sudah Mencoba Tuk https://www.youtube.com/watch?v=_K62GKx-qvQ Niken Salindry - LINTU - Kembar Campursari (Official Music Video) opo salahku opo salahe rosoku https://www.youtube.com/watch?v=iWvVY4lslGk Niken Salindry - GAMPIL - Kembar Campursari (Official Music Video) https://www.youtube.com/watch?v=dymOzaUeNcI Niken Salindry - Anak Lanang - Kembar Campursari (Official Music Video) saiki aku wes gedhe https://www.youtube.com/watch?v=5OfCD_0C5kg Niken Salindry feat. Fallden - Pupusing Nelongso- Kembar Campursari ( Official Music Video ) https://www.youtube.com/watch?v=PWVTsAHSocQ Niken Salindry - Kisinan 2 - Kembar Campursari ( Official Music Video ) https://www.youtube.com/watch?v=XNg5Gqih81Y Niken Salindry - Titeni Lan Enteni - Kembar Campursari (Official Music Video) https://www.youtube.com/watch?v=girOuWR3eyM Niken Salindry - WIRANG - Kembar Campursari (Official Music Video) https://www.youtube.com/watch?v=KgIh1PutyLA bledek bass angel 2 Lirik ( Selendang Biru ) Yen kowe golek sing sempurna Aja ning aku Ninga wong liya Yen kowe njaluk lebih Mendhing aku sing ngalih Yen uwis mati rasa Endang ngomonga Abote nyangga katresnanmu Yen kowe njaluk lebih Mendhing aku sing ngalih Yen uwis mati rasa Endang ngomonga Aja mbok gandholi karo selendhangmu Selendhang biru Sing ana ning pundhakmu Luntur, tanpa werna Mbekas ning klambiku Selendhang biru Sing ana ning pundhakmu Ilang, ra bakal mbalik Mbalik ning tanganku Ilang bareng rasa tresnaku Selendang biru gawe mati rosoku #Fallden #kembarmusic #Lamunan #fallden #nikensalindri #nikensalindry #kembarmusic #tamanjurug #kisinan #campursari #campursariviral #dangdut #cundamani #nemu



SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :