Toptube Video Search Engine



Title:Didi Kempot - Jambu Alas (Official Music Video)
Duration:04:53
Viewed:2,225,194
Published:11-04-2020
Source:Youtube

Artist: Didi Kempot feat. Yan Vellia Title : Jambu Alas Cipt : Papa Irma Musik: Lilik Laju Label: SKI Records ========================================= #DidiKempotJambuAlas #SKIRecord ========================================= Lirik Kelingan manis eseme Trus kelingan ramah gemuyune Tresno lan kasih, kasih sayange Karep atiku klakon dadi bojone Sayange wes nduwe bojo Nanging aku nduk uwis kebacut tresno Nelongso rasaneng ati Yen aku nganti ra klakon melu nduweni... Jambu alas kulite ijo Sing digagas wes duwe bojo Ada gula ada semut Durung rondho ojo direbut.. Sumpah ning bathin Kulo niki sampun kawin Nganti sak iki bonten pengen golek ganti Sumpah ning bathin mas Kulo niki sampun kawin Nanti sak iki ora pengen golek ganti Jambu alas nduk Manis rasane Snadyan tilas Tak enteni randhane Sayange wis nduwe bojo Nanging aku nduk uwis kebacut tresno Nelongso rasaning ati Yen aku nganti rak klakon melu nduweni... Jambu alas kulite ijo Sing digagas wes duwe bojo Ada gula ada semut Durung rondho ojo direbut Sumpah ning batin Kulo niki sampun kawin Nganti sak iki mboten pengen golek ganti. Sumpah ning bathin mas Kulo niki sampun kawin Nganti sak iki ora pengen golek ganti Jambu alas nduk Manis rasane Senadyan tilas Tak enteni rondhon Kelingan manis eseme Trus kelingan ramah gemuyune Tresna lan kasih, kasih sayange Karep atiku kelakon dadi bojone... ------------------------------------------------------------------------------- 1.Didi Kempot feat. Yuni Shara - Kapusan Janji : https://www.youtube.com/watch?v=9MUh3SYzG5Q 2.Didi Kempot feat. Happy Asmara - Ati Dudu Wesi : https://www.youtube.com/watch?v=K2eniw7wm8k 3.Didi Kempot - Stasiun Balapan : https://www.youtube.com/watch?v=fcDSgupZQ2E 4.Didi Kempot - Jambu Alas : https://www.youtube.com/watch?v=Sx38jFc_NNM 5.Didi Kempot - Cucak Rowo : https://www.youtube.com/watch?v=6yJIJ-usTtg 6.Didi Kempot - Cidro : https://www.youtube.com/watch?v=_sa4fJB4Cpw 7.Didi Kempot feat. Dewi Anjar Angin-Angin - Keong Sawah : https://www.youtube.com/watch?v=k-shq14ci3w 8.Didi Kempot - Buto Terong : https://www.youtube.com/watch?v=g4Y6-skK9Do 9.Didi Kempot - Sekonyong Konyong Koder : https://www.youtube.com/watch?v=uYwfyF1Vzos 10.Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal Janji : https://www.youtube.com/watch?v=jyMeogZDrv8 11.Didi Kempot - Sewu Kutho : https://www.youtube.com/watch?v=zu5JmDj5SKE 12.Didi Kempot - Parangtritis : https://www.youtube.com/watch?v=WnfLYN1lqtc&list=PLdm4rq0qRTC51apcf1dOsmuGlAJEN4DAF&index=11&t=0s 13.Didi Kempot - Pingin Ngombe : https://www.youtube.com/watch?v=AoCGh0xqIYc&list=PLdm4rq0qRTC51apcf1dOsmuGlAJEN4DAF&index=14&t=0s 14.Didi Kempot - Ojo Sujono : https://www.youtube.com/watch?v=yIIR4az3gjg&list=PLdm4rq0qRTC51apcf1dOsmuGlAJEN4DAF&index=15&t=0s 15.Didi Kempot - Kuncung : https://www.youtube.com/watch?v=-fADMq8XPKY&list=PLdm4rq0qRTC51apcf1dOsmuGlAJEN4DAF&index=16&t=0s 16.Didi Kempot - Terminal Tirtonadi : https://www.youtube.com/watch?v=Uc7dXXpT6cE&list=PLdm4rq0qRTC51apcf1dOsmuGlAJEN4DAF&index=17&t=0s Copyright┬ęSKI Records All rights reserved #JambuAlas #DidiKempot #SKIRecords



SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :