Toptube Video Search Engine



Title:Lewung - Difarina Indra - new elsa nada - joget jaran ndadi - MD Production
Duration:06:11
Viewed:19,144,323
Published:19-02-2020
Source:Youtube

judul = lewung artis = divarina indra Lirik Lagu : Dadi lewung atiku Nalikane sepisan ketemu Wong bagus dadi laku Nggodha ati rinten siang ndalu Kinurban jiwo rogo Ngundang roso tumetesing kalbu Lir nguyahi segoro Datan biso ngluluhke atimu Suwe nggonku ngenteni Lewung ing atiku ga entuk jampi Dadyo ati sawiji Nadyan abot tak lakoni Sabdo pandhito ratu Mring sliramu dadyo sisihanku Mugi gusti nglilani Tresnaku bakal ginowo mati



SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :