Toptube Video Search Engine



Title:Simbah crita: Aksara Jawa ojoh didelikne!
Duration:06:32
Viewed:0
Published:18-06-2016
Source:Youtube

JAKIEM ASMOWIDJOJO Sing wawancara mung bisa Jawa ngoko. Ora bisa basa krama. Nang Suriname ora diajari maca lan nulis basa Jawa. Aku wong jawa generasi nomer papat ing Suriname isik bisa basa ngomang Jawa, masia mung jawa ngoko.



SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :