Toptube Video Search Engine



Title:Didi Kempot -Tanjung Mas Tinggal Janji Lyric
Duration:04:54
Viewed:8,512,648
Published:14-03-2014
Source:Youtube

Bebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso Ketigo Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo Penting Iso Ngademke Ati Semono Ugo Rasane Atiku Mung Tansah Nunggu Tekamu Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku Kangen... Kangen'e Atiku Aku Sik Kelingan Naliko Nang Pelabuhan Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan Nanging Saiki Wes Luwih Ing Janji Nyatane Kowe Ora Bali-bali Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene Biyen Aku Ngeterke Kowe Ning Pelabuhan Semarang Kene Aku Tansah Ngenteni Kowe



SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :