Toptube Video Search Engine



Title:Mikrocip dalam badan? Teknologi baru yang menakutkan? Jika tonton, pastikan sampai habis
Duration:16:56
Viewed:34,570
Published:24-12-2021
Source:Youtube

Hot topik ni.. Tapi saya perasan ramai yang sembang tanpa tahu apa benda ni.. Sampai kata boleh jadi macam-macam.. huhu.. Jom kita bincangkan.. Notis Penting : Microchip implant ni dah lama ada tau, bukan benda baru.. Dan sangat sedikit orang yang sanggup cucuk masuk dalam badan walaupun teknologi ni dah lama.. Yang popular benda gini adalah negara liberal macam Sweden.. Diorang tak kisah benda gini, sebab tu elgibeti dapat support kuat sana.. Yang sunglass ada bone conducting earphone tu ada kat sini : Bakeey Smart Glasses´╝Ühttps://ban.ggood.vip/10NrG Coupon Code : BGSEAKY



SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :