Toptube Video Search Engine



Title:Novi Sasmita X Bajol Ndanu - Bojo Biduan (Official Music Video)
Duration:04:46
Viewed:484,581
Published:03-02-2024
Source:Youtube

Official Music Video dari Novi Sasmita Ft. Bajol Ndanu - Bojo Biduan (Official Music Video) Subscribe Bajol Ndanu Official di sini http://hyperurl.co/BajolNdanuOfficial Artist : Novi Sasmita x Bajol Ndanu Title : Bojo Biduan Composer : Memed MJ Arranger : DJ Buaya Video : R Pictures Lirik : Abote wong lanang yen nduwe bojo biduan Kudu biso sabar ora cemburuan Yen tansah sujanan lan kerep uring uringan Ora mokal bubar anggone bebrayan Pancen gaweane dadi artis panggungan Neng kono, neng kene nyanyi karo bergoyang Mulo biasane bengi yen kundur tanggapan Pengen langsung sare, wegah dijak dolanan Sing marahi kuatir atine wong lanang Menggo mrone mrene cari perhatian Opo maneh yen nganggo klambi sing cingkrang cingkrang Genit mripate, goyangane merangsang Mbegagahe ombo, pinggul digoyang goyang Sajak disengojo mancing-mancing saweran Yen sing melu njoget wes mendem banyu setan Kadang colak-colek mencari kesempatan Abote wong lanang yen nduwe bojo biduan Kudu biso sabar ora cemburuan Yen tansah sujanan lan kerep uring uringan Ora mokal bubar anggone bebrayan Pancen gaweane dadi artis panggungan Neng kono, neng kene nyanyi karo bergoyang Mulo biasane bengi yen kundur tanggapan Pengen langsung sare, wegah dijak dolanan Sing marahi kuatir atine wong lanang Menggo mrone mrene cari perhatian Opo maneh yen nganggo klambi sing cingkrang cingkrang Genit mripate, goyangane merangsang Mbegagahe ombo, pinggul digoyang goyang Sajak disengojo mancing-mancing saweran Yen sing melu njoget wes mendem banyu setan Kadang colak-colek mencari kesempatan Mulane wong lanang seng uripe iseh legan Kudu siap mental yen ngrabi biduan Mergane wes akeh banget seng kedadean Pegatan jalarane mung cemburuan #NoviSasmita #BojoBiduan #BajolNdanu Terima kasih sudah menonton video di Bajol Ndanu Official. Jangan lupa ajak teman-teman kalian untuk nonton bareng, like, komen, dan subscribe channel ini yaa!



SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :