Toptube Video Search Engine



Title:LORO ATI 2 - DHIMAS TEDJO Ft ELISHA ORCARUS || LIVE CAMPURSARI PENDOPO KANG TEDJO 25/6/2023
Duration:06:12
Viewed:1,066,207
Published:16-07-2023
Source:Youtube

Lagu : Loro Ati 2 Vocal: Dhimas Tedjo Feat Elisha Orcarus Musik: SRGK Campursari Pendopo Kang Tedjo Video by : SP Production Digital Video Shooting Live Dokumentasi Tasyakuran Walimatul Ursy "Nisa & Nandi". Kalikotes, Semin, Gunungkidul 25 Juni 2023 Loro Ati 2 Lirik Kurang opo aku iki dadi wanito Kurang opo aku iki nggone tresno Ning nyatane sliramu nglarani ati Ati tatu wis ra biso ditambani Mripat iki wis ra biso tak kedepke Yen to weruh sliramu jejer dewek'e Andum tresno ngumbar nafsune asmoro Lali aku yen nyanding wanito liyo Wis miliho tresno aku opo dewek'e Wis miliho dadi bojoku opo bojone Bola bali mung nggawe gelane roso Roso tresno sliramu ra biso njogo Wis miliho tresno aku opo dewek'e Wis miliho dadi bojoku opo bojone Bola bali mung nggawe gelane roso Roso tresno sliramu ra biso njogo Tak sesuwun enggalo paringan eling Eling marang kluargo tansah nyanding Ayem tentrem pangajab rino lan wengi Bola bali mbok ojo nglarani ati #LOROATI2 #DHIMASTEDJO #ELISHAORCARUS #SUARAVIDPRESENT ---------------------------------------------------- Official Partner Of Pendopo Kang Tedjo Youtube Official SuaraVid Present : https://www.youtube.com/suaravidpresent Instagram Official SuaraVid Present : https://www.instagram.com/suaravidpresent/ ---------------------------------------------------- Instagram Official Dhimas Tedjo Blangkon : https://www.instagram.com/dhimasblangkonjogja/ Instagram Official Management Dhimas Tedjo Blangkon : https://www.instagram.com/dhimastedjo_entertainment/ @SP Production 2023 @SuaraVid Present 2023



SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :