Toptube Video Search EngineTitle:International children's music festival KALINKA 2023/Детски Фестивал Калинка 2023
Duration:01:16:20
Viewed:60,476
Published:15-07-2023
Source:Youtube

0:00 00 Химна Калинка со Возрасни 3:45 01 Бојана Проданова - Приказна за Калинка 6:50 02 Ана Марија и Николија Костадинови - Сестрички 9:48 03 Катерина Петрова и Фросина Кочева - Добар ден 12:48 04 Матеа Попова - Куклата на Матеа 15:45 05 Јадрана Шуклева, Тамара Ризова и Мелиса Митрова - Трите бои 18:44 06 Нела Кокочева - Трите братчиња 21:45 07 Снежана Дагалева - Луди години 24:18 08 Розета Ампова - Лето 27:00 09 Ана Демерџиева - Ана 29:51 010 Ева Николовска - Забава 32:50 011 Марија Стојковска - Дилема 36:00 012 Софија Танчева, Благоја Љатев и Меланија Чакарова - Другарство 39:36 013 Ѓоргина Дачева - Тато 42:32 014 Катерина Роглева - Графити 45:22 015 Јован Лазаревски - Тинејџер 48:20 016 Ристо Шуклев - Гевгелија, гел гери 51:10 017 Лара Димова и Марина Кириќ - Домашни животни 54:02 018 Иван Ристовски - Фраерче 57:02 019 Андреа Стојанова - Збогум Градинке 1:00:30 020 Марија Митрова - Ракометарка 1:03:24 021 Петар Ѓурановиќ - Детство 1:06:48 022 Андреј Ристов - Хип хоп 1:09:47 023 Мирјана Мичова - Шарен свет 1:12:57 Химна за Одјава ДЕЦАSHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :