Toptube Video Search Engine



Title:Kemungkinan anda bersara MISKIN [Kewangan] Bersedia dari sekarang!
Duration:13:00
Viewed:90,779
Published:22-09-2022
Source:Youtube

Haa I nak tanyalah, you ni kerja untuk hidup ke hidup you untuk kerja? Agak-agak for you ya yang mana satu? Ataupun dua-dua pun bukan. In my opinion kita hidup ini bukanlah kita nak kerja kerja kerja sampai mati, betul tak? Hari ni I nak share dengan you satu topik yang akan membuat you rasa macam 'tak selesanya tak selesanya' sebab you akan mula berfikir KAF Investment Bank ➜ https://www.linkedin.com/company/kaf-investment-bank/ ➜ https://www.instagram.com/kafinvestmentbank/ ➜ https://www.eunittrust.com.my/Home/KAF ➜ https://www.kaf.com.my/ Duit Aku, Hidup Aku! ➜ https://bit.ly/ffDUITAKUHIDUPAKUrefer1 ASB Financing ➜ https://bit.ly/ffASBFrefer1 TAKAFUL hibah dan medical card ➜ https://bit.ly/ffTAKAFULrefer1 Pinjaman dan refinance RUMAH ➜ https://bit.ly/ffRUMAHrefer1 Shopee referral link ➜ https://bit.ly/ffSHOPEErefer1 BUSINESS dan MARKETING ➜ marketing@faizazmi.com Financial Faiz ➜ https://twitter.com/financialfaiz ➜ https://tiktok.com/@financialfaiz ➜ https://telegram.me/financialfaiz ➜ https://facebook.com/financialfaiz ➜ https://instagram.com/financialfaiz ➜ https://lemon8-app.com/financialfaiz ➜ https://podcasters.spotify.com/pod/show/financialfaiz INGIN MENJADI TALENT LET'S JOM STUDIOS? Let’s Jom Studios menyediakan platform untuk anda berkongsi ilmu dan pendapat secara PERCUMA. Tiada bayaran dikenakan untuk proses rakaman dan suntingan video. Ataupun kalau anda tidak boleh datang ke studio untuk rakaman anda boleh menghantar raw video dan pihak kami yang akan melakukan proses suntingan. Jika berminat boleh e-mel kan maklumat anda seperti contoh di bawah ke letsjomstudios@faizazmi.com Nama: Pekerjaan: No. telefon: Media sosial: Tempat tinggal: Tajuk video (boleh lebih daripada satu): Kenapa nak buat video bersama Let’s Jom Studios? Let's Jom Studios ➜ https://instagram.com/letsjomstudios ➜ https://facebook.com/letsjomstudios ➜ https://telegram.me/letsjomstudios ➜ https://tiktok.com/@letsjomstudios ➜ https://twitter.com/letsjomstudios ⚠️ Disclaimer: I am NOT a financial advisor nor a "guru". Investments must be made within your capabilities and at your own risks. All content provided is for informational purposes only and I make no representation to its accuracy nor completeness. I am not liable for any errors, omission, or availability of any information. My views are my own. I am not responsible for any comments or content posted on this channel. By commenting, you are solely responsible for your own views. I am not liable for any damages nor harm resulting from any content or interactions on this channel 00:00 Intro 01:27 Basic savings table EPF 02:20 RM1,000 sebulan untuk 20 tahun 03:19 Inflation makan savings 04:26 Iklan: KAF Investment Bank 05:11 Retirement expenses? 06:00 Bila nak retire? 06:32 Berapa RM perlu ada? 07:31 Kira-kira retirement fund 08:18 Online calculators 08:39 Datang dari diri sendiri 09:43 Tambah income dan invest 10:22 Jangan sentuh retirement savings 11:09 Buka pintu rezeki 11:43 Never too late 12:10 Conclusion 12:26 Bloopers #financialfaiz #kewangan #persaraan Kemungkinan anda bersara MISKIN [Kewangan] Bersedia dari sekarang!



SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :